Asiakaspalvelu

Tervetuloa asiakaspalvelusivullemme, löydät täältä vastaukset kysymyksiisi tai voit ottaa meihin yhteyttä!

""

Firefox-selain ja vedonlyönti

Olemme havainneet ongelman Firefox-selaimen käytössä vedonlyöntisivuilla: kaikkia vedonlyöntikohteita ei näytetä. Työskentelemme aktiivisesti ongelman ratkaisemiseksi, mutta valitettavasti emme vielä pysty antamaan tarkkaa aikataulua korjaukselle.

Suosittelemme väliaikaisesti käyttämään toista selainta, kuten Chromea, Safaria tai Edgeä.

Pahoittelemme tästä aiheutunutta häiriötä ja kiitämme kärsivällisyydestä.

Uudistamme asiakaspalvelusivumme

Torstaina 18. huhtikuuta aamupäivällä asiakaspalvelusivustomme eli juuri tämä sivu palvelee teitä uudistuneella ilmeellä.

Kaikki tuttu tieto on edelleen saatavillasi, nyt vain entistäkin ehompana.

(0) kysymyksiä

Kategoriat

PelitiliTalletukset ja nostotVastuullinen pelaaminenBonuksetGreen Gaming -palautusVedonlyöntiTekniset tiedotKolikkopelitJättipottivedotFantasy SportsBingoPokeri

Pelitili

Miksi en voi rekisteröityä?Salasana & KäyttäjätunnusMiten lisään pelieston?Yhteystietoni ovat muuttuneetEn pääse kirjautumaan pelitililleMiten suljen pelitilini?Miksi pyydämme selvitystä pelaamisen rahoittamisesta?Pelaaminen ulkomaillaTappioraja on täynnäMistä saan tiliotteen?Ongelma sähköpostin vahvistamisessa

Voisimmeko olla vielä avuksi?

Yksi yhteydenotto riittää auttamaan meitä vastaamaan kysymykseesi parhaiten. Kiitos yhteistyöstä!

Chat

Yleinen vastausaika 30 sekuntia

Sähköposti

Yleinen vastausaika 30 minuuttia

Palautelomake

Mistä pidät ja mitä voisi kehittää?

Avoinna joka päivä klo 09.00–01.00.

asiakaspalvelu@paf.com